A BEAUTY-FULL BODY

Hittade en oerhört fin video, med en massa oerhört vackra bilder!

Jade Bell lade ut en bild på sig själv för att visa hur en nybliven mamma ser ut efter födseln. Då hände någonting hon verkligen inte hade förväntat sig: Bilden spreds viralt och plötsligt fick hon tusentals meddelanden från kvinnor som ville berätta om sina kroppar. De berättade om hur svårt de hade haft att få plats i den ”vackra” normen. Men hur bilden hjälpt dem att få en ny bild av vad vacker egentligen är.

Kroppen är fantastisk, vi är fantastiska. Och ändå spenderar vi så mycket tid med att klanka ner på oss själva och på våra underbara kroppar! Sluta upp med det! Ta hand om kroppen, älska den som den är, använd den väl! Och tänk, tänk, tänk att den är vacker! Tänk det tills du tror på det, för det är sant! Den är fantastisk och vacker för att den är precis det den är, och den blir än vackrare när den fylls av den energi du ger den genom att tycka om istället för att klanka ner.

Jag ska verkligen anstränga mig för att tänka om. Tror vinsterna av det är större än man tror! För även om man tänker att man inte bryr sig, så går det åt ganska mycket energi åt att inte bry sig. Tänk om man istället kan energi genom att bry sig – genom att verkligen uppleva rikedomen som vi bär med oss i kroppen…!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s